Handbal: wedstrijd verslag 22-09-2024

by Sander

Posted on 23 September 2024 at 01:09



De derde wedstrijd in de competitie speelden we tegen Aalsmeer. Dit beloofde een lastige wedstrijd te worden gezien het feit dat Aalsmeer de twee andere wedstrijden met ruime cijfers heeft gewonnen en daardoor dus bovenaan in de competitie staat.

 

Ook deze week begonnen we weer met een nieuwe speelster in het team. Welkom A. bij ons team. 

Omdat ik (de coach red.) van tevoren al wist dat het heel moeilijk zou worden om deze partij te winnen vond ik het een goed moment om wat te experimenteren met de team samenstelling.
Op moment van schrijven hebben we namelijk 7 jongens en 6 meisjes in het team. Dus ik vond het een goed idee om eerst te starten met de meeste meisjes om daarna met de jongens te spelen en als laatst een combinatie te maken.

De wedstrijd begon al snel met een achterstand en dat ging de gehele wedstrijd zo door. De jongens van Aalsmeer waren duidelijk een maatje te groot. Ondanks het grote verschil lukte het ons toch om de bal goed rond te spelen en zo af en toe kwamen we ook door hun verdediging heen. Op deze manier kwamen we toch nog tot 18 doelpunten. Het verdedigen was lastig tegen deze jongens, er werd ook niet 'hard' genoeg aangepakt. Er waren wat overtredingen nodig om ze af te stoppen. Helaas resulteerde dit in een aantal penalty's voor de tegenpartij.

Op een gegeven moment lieten sommige van ons hun koppie hangen en werd er ook niet meer terug gelopen bij balverlies. Wat natuurlijk ook weer tot frustraties lijden. Het leek wel een stuurloos schip. Wat natuurlijk ook gedeeltelijk komt door de verschillende combinaties in team samenstelling. Dus ligt niet helemaal bij de kids.

De eindstand van de wedstrijd 18-50 voor Aalsmeer.

Gelukkig heb ik ook veel goeie dingen gezien waar ik heel erg blij van wordt. En gaan we tijdens de training gewoon weer oefenen.

Het was in ieder geval een wedstrijd om snel te vergeten.

Volgend weekend geen wedstrijd en 6 oktober spelen we onze laatste buitenwedstrijd thuis tegen Lotus. Dan gaan we gewoon weer knallen. 


Laat een bericht achter:
Log in om een bericht achter te laten.
Nog geen berichten geplaatst.