American Fugitive

by Sander

Posted on 06 October 2023 at 10:10Gameplay

De gameplay van American Fugitive is eenvoudig te begrijpen, maar biedt toch voldoende diepgang om interessant te blijven. Je kruipt in de huid van Will Riley, een man die ten onrechte wordt beschuldigd van moord, en je doel is om zijn onschuld te bewijzen. Het spel laat je vrij in een open wereld, waar je missies kunt voltooien en verschillende activiteiten kunt ondernemen.

Wat dit spel echt onderscheidt, is de vrijheid die het biedt. Je kunt de wereld verkennen, auto's stelen, missies aannemen of gewoon chaos veroorzaken in de stad. De keuze is aan jou, en dit gevoel van vrijheid is echt verfrissend.

Grafische en geluidskwaliteit: Hoewel American Fugitive geen AAA-titel is, ziet het er grafisch gezien behoorlijk goed uit. De top-down weergave geeft je een goed overzicht van de omgeving, en de details in de stad zijn goed uitgewerkt. De geluidskwaliteit draagt ook bij aan de algehele sfeer, met passende achtergrondmuziek en realistische geluidseffecten.

Ik heb de game gespeeld met een controller wat erg prettig was. Maar op het moment dat je in een close combat kwam en moest schieten vond ik het prettiger om met muis en toetsenbord te spelen. Dan kon ik namelijk beter richten. Dat vond ik wel een nadeel aan het spel.

Verhaal

Het verhaal van Will Riley is meeslepend en houdt je geïnteresseerd vanaf het begin. Terwijl je probeert zijn onschuld te bewijzen, raak je verstrikt in een web van intriges, verraad en wendingen. De personages zijn goed geschreven en dragen bij aan de diepgang van het verhaal. 

Ik heb vooral het verhaallijn gevolgd. Je had de "side missies" ook  niet echt nodig om je karakter "up te graden". Als je de missies doet en af en toe een huis beroofd of een winkel heb je genoeg geld om jezelf te verbeteren. 

Conclusie

American Fugitive is een aardig spel voor iedereen die van openwereld actie houdt. Het combineert elementen van klassieke top-down spellen met moderne gameplay en biedt een leuke ervaring. De vrijheid om je eigen pad te kiezen, het intrigerende verhaal en de solide grafische en geluidskwaliteit maken dit spel zeker de moeite waard om te spelen. 

De behoefte om alle "side missies" te doen en alle "hidden stash" te ontdekken had ik niet echt dus ben na het uitspelen van het verhaal ook niet verder gegaan. 


Laat een bericht achter:
Log in om een bericht achter te laten.
Nog geen berichten geplaatst.