Handbal: wedstrijd verslag 24-09-2023

by Sander

Posted on 25 September 2023 at 11:09Na een uitgebreide analyse van de tegenstander kon ik niet vertellen of zij nu heel erg goed waren of dat het team waarbij tegen gespeeld hebben minder goed waren. Zij hadden namelijk hun vorige wedstrijd met 20-9 gewonnen.

Toen we bij het handbal veld aankwamen en we de tegenstander zagen vond ik ze wel erg groot. Dus kon me voorstellen dat ze inderdaad best goed waren. In mijn praatje vooraf aan de wedstrijd attendeerde ik de kinderen erop dat ze inderdaad erg groot waren. Maar eigenlijk dacht ik gelijk dat we daar helemaal geen issue van moeten maken. Wij zijn als team wellicht niet heel groot, maar we hebben wel de kwaliteiten om van elk team te kunnen winnen of deze nu groot of klein zijn.

Wel kreeg ik nog voor de wedstrijd "inside information" dat een speler wel erg veel kan scoren. Heb mijn team daarop geattendeerd en dat ze dus even goed moesten opletten. Dat ging eigenlijk de gehele wedstrijd heel goed. Ze zaten er goed op waardoor deze speler niet zoveel konden scoren. Ik hoefde de verdedigers niet te wisselen van positie omdat iedereen gewoon weet wat ze moeten doen. Dus dat is echt een groot compliment voor het gehele team. 

Bij ons in de aanval ging het eigenlijk heel goed. We speelden goed samen en maakte mooie combinaties waardoor we veel konden scoren. Het leuke aan het team is dat iedereen eigenlijk wel kan scoren en dat ook doet. Tuurlijk zijn er altijd aandachtspuntjes. Maar als die er niet meer zouden zijn dan had ik niks meer te doen tijdens de training. 

We zijn eigenlijk de gehele wedstrijd niet in de problemen gekomen. Dat is ook mede door onze twee keepers die het fantastisch gedaan hebben. 

Ik geniet van elke wedstrijd die ik de kinderen zie spelen, ook als we verliezen. Maar vandaag heb ik heel erg genoten. Ik liep met een grote grijns van het veld en heel erg trots op mijn spelers. 

 


Laat een bericht achter:
Log in om een bericht achter te laten.
Nog geen berichten geplaatst.